Voelt u zich veilig genoeg in uw eigen buurt? Hoeveel vertrouwen heeft u in dit kabinet? En moet er meer of minder geld naar de Zorg? We willen graag weten hoe u denkt over wat er in Drenthe speelt.

RTV Drenthe doet regelmatig opinieonderzoek, samen met het landelijke actualiteitenprogramma EenVandaag.

Als u lid wordt van het Opiniepanel, krijgt u wekelijks per e-mail een uitnodiging voor onze onderzoeken over actuele onderwerpen die in het land én in Drenthe spelen. De resultaten ziet u niet alleen terug bij EenVandaag, maar ook bij RTV Drenthe.

Uit zo'n gezamenlijk onderzoek van EenVandaag en RTV Drenthe blijkt bijvoorbeeld dat de helft van de deelnemers uit Drenthe denkt dat de bezoekersaantallen voor Dierenpark Emmen niet toe zullen nemen na de verhuizing naar De Es. En een kwart van de Drentse panelleden geeft aan het een goede zaak te vinden als betaalde voetbalclubs financieel worden gesteund door hun gemeente.

Meedoen?

Aanmelden voor het EenVandaag Opiniepanel is eenvoudig. Eerst krijgt u enkele vragen over uw persoonlijke situatie. Die gegevens worden vertrouwelijk en anoniem behandeld en alleen gebruikt als achtergrondinformatie. Als u zich hebt ingeschreven krijgt u voortaan vanzelf onze onderzoeken per e-mail toegestuurd.

OnderzoeksuitkomstenIk wil meedoen