Landskampioen te sterk voor dames E&O

HANDBAL - De Emmer handbalsters van E&O hebben ook hun tweede wedstrijd van het seizoen niet weten te winnen. Tegen regerend landskampioen VOC uit Amsterdam werd het 21-26.
E&O begon scherp aan de wedstrijd en nam brutaal een 6-1 voorsprong. Toen VOC een tandje bijschakelde werd de achterstand snel omgebogen, bij rust stond het 11-15 voor de bezoekers. In het vervolg van de wedstrijd gaf VOC het initiatief niet meer uit handen, waardoor E&O na twee wedstrijden nog steeds met lege handen staat. Topscorer bij de Emmer handbalster was Thorey Rosa Stefansdottir met 11 treffers.
De dames van E&O komen pas op zaterdag 2 oktober weer in actie wanneer de uitwedstrijd tegen SEW op het programma staat. Hopelijk is de selectie dan weer wat sterker met een fitte Karin Veltrop en Sanne Hoekstra. Die twee speelsters heeft Patrice Giron wel nodig om tot aansprekende resultaten te komen. Er zit veel potentieel in de huidige selectie maar die is nog te jong om de volledige verantwoordelijkheid te dragen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.