Geen Drentse ploegen in top bij NK tijdrijden

WIELRENNEN - Wielervereniging de Jonge Renner heeft op het Nederlands Kampioenschap tijdrijden voor clubteams in Hoogezand de titel bij de mannen in de wacht gesleept.
De ploeg uit Oosterhout was 22 seconden sneller dan de nummer twee, Wielervereniging Noord-Holland. Het podium wordt gecompleteerd door RTV Oldenzaalse WCL. De beste Drentse wielervereniging was De Kannibaal uit Peize op de 16de plek. De Peddelaars uit Hoogeveen eindigden op de 21ste plek, de Meteoor Assen-Roden werd 24ste en WSV Emmen eindigde als 37ste.
Bij de dames ging de winst naar Wielervereniging Noord Holland. Met een verschil van slechts een seconde eindigde de ploeg van Cycle Sport uit Groningen als tweede en de derde plaats was voor De Bollenstreek. De Drentse ploegen konden ook bij de vrouwen geen geen potten breken. De ploeg van de Peddelaars eindigde op de 11de plaats en de dames van wielervereniging Meteoor Assen-Roden kwamen als 20ste over de streep.