Eenvoudige zege Alcides

VOETBAL - Hoofdklasser Alcides heeft zondag vrij eenvoudig hekkensluiter Rheden verslagen. In Gelderland werd het 1-2.
De ploeg van trainer Wiljan Mossing Holsteyn kwam in Rheden nauwelijks in de problemen. De 0-1 viel in de 10de minuut en kwam op naam van Yumé Ramos. Vijf minuten later lag de 0-2 er al in via Danny van der Vegte. Ook in het restant van de wedstrijd was Alcides de betere ploeg, maar het verzuimde de score verder op te schroeven. In de slotfase leek het nog even spannend te worden toen Rheden in de 80ste minuut uit een strafschop de 1-2 maakte, maar de vierde overwinning van Alcides kwam niet meer in gevaar.