KNVB komt HZVV niet tegemoet

VOETBAL - De KNVB heeft besloten dat de competitiewedstrijd van hoofdklasser HZVV gewoon door moet gaan aanstaande zaterdag.
De Hoogeveense club had de KNVB gevraagd om de thuiswedstrijd tegen ONS Sneek te verschuiven aangezien HZVV is doorgedrongen tot de finale om het prestigieuze Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi.
De KNVB gaf hiervoor geen toestemming tenzij het duel in voren zou worden gespeeld. Gezien het korte tijdbestek bleek dit geen optie. HZVV zet haar zinnen op een goede klassering in de hoofdklasse en zal op volle sterkte willen aantreden tegen ONS Sneek. Op dit moment is HZVV met de organisatie van Protos Weering in gesprek om een representatief team op te kunnen stellen, zodat toch in de finale van het PWT aangetreden kan worden. Gelet om de weersomstandigheden van de komende dagen lijkt dit allemaal overbodig, want de kans is vrij groot dat het hoofdveld in Hoogeveen onbespeelbaar zal zijn.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.