Pijnlijke nederlaag Red Giants

BASKETBAL - De basketbalheren van Red Giants hebben zaterdagavond een pijnlijke nederlaag geleden tegen de Groene Uilen.
Eén minuut voor het einde van de wedstrijd stonden de Meppelers nog op een ruime voorsprong, maar uiteindelijk gingen de Groningers er met een 64-60 zege vandoor.
Red Giants was in de eerste helft de bovenliggende partij en ging rusten bij een verdiende 28-31 voorsprong. Ook na de pauze was Red Giants beter en hoewel Groene Uilen ook beter in de wedstrijd kwam, konden de Meppelers de thuisploeg steeds op achterstand houden. Met nog één minuut en tien seconden op de klok stond Red Giants op een voorsprong van tien punten, maar het lukte de ploeg niet om de wedstrijd rustig uit te spelen. Organisatorische chaos en veel balverlies leidde ertoe dat Groene Uilen langszij kon komen en uiteindelijk ook nog met de eer mocht strijken. Door de nederlaag zakt Red Giants naar de vierde plek in de promotiedivisie.