Hoogeveen mist scherpte en laat punten liggen

VOETBAL - Hoogeveen heeft zondag twee punten laten liggen in het duel tegen hekkensluiter Rheden.
De ploeg van trainer Berry Zandink kreeg legio kansen, maar moest zich uiteindelijk tevreden stellen met een 1-1 gelijkspel.
Hoogeveen was de beter voetballende ploeg, maar miste scherpte in de afwerking. Voor rust miste de ploeg een aantal grote kansen. In de 53ste minuut werd er wel gescoord, Marc Drenth tekende voor de 1-0. Vijf minuten later was het alweer gelijk via Rick Smeenk. Hoogeveen ging daarna op zoek naar de winst en was een aantal keer dichtbij een treffer, maar ook in de tweede helft had ploeg het vizier niet op scherp staan.