Tjaronn Chery wil het liefst in zomer naar eredivisie

VOETBAL - FC Emmen middenvelder Tjaronn Chery lijkt de clubs voor het uitkiezen te hebben.
De 22-jarige Enschedeër, van Surinaamse afkomst mag zich, volgens de vele geruchten rondom hem, verheugen op belangstelling van meerdere clubs uit de eredivisie. FC Groningen, ADO Den Haag, FC Utrecht en sportclub Heerenveen zouden zeer geïnteresseerd zijn in creatieve vormgever van FC Emmen die bij de Drentse club nog een contract heeft tot en met het volgend seizoen.
"Het liefst vertrek ik in de zomer naar een club in de eredivisie. Ik heb het bij FC Emmen heel goed naar mijn zin, maar wil natuurlijk op het hoogste niveau spelen. Ik ben nu 22 en ik wil niet mee wachten tot ik dertig ben." Tjaronn Chery doet zijn uitspraken in de zondaguitzending van Radio Drenthe Sport, waar hij te gast is samen met columnist en sportkenner Dick Heuvelman en sportanalist Jaap Stalenburg. Met FC Emmen volgt ook nog een gesprek. "Ik heb wel al gehoord dat ze graag met me verder willen. Maar ik wacht tot het einde van het seizoen en dan beslis ik wel."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.