SC Heerenveen onderuit bij Heracles

VOETBAL - SC Heerenveen is na de winterstop aan een slechte serie bezig. Heracles Almelo won voor de vierde keer op rij. Het werd 4-2, na een 2-1 ruststand.
Heracles begon sterk aan de wedstrijd en kreeg een aantal grote kansen, waaruit slechts één keer werd gescoord. Everton scoorde de eerste treffer. Tegen de verhouding in bracht Väyrynen Heerenveen langszij. Heerenveen kon niet lang van de voorsprong genieten. Armenteros zette Heracles voor rust op een 2-1 voorsprong.
Na rust liep Heracles uit naar een 4-1 voorsprong door een treffers van Van der Linden en Douglas. Haglund deed nog iets terug voor Heerenveen. Door deze overwinning passeert Heracles de ploeg van trainer Ron Jans op de ranglijst. Heerenveen staat nu op een tiende plaats.