SC Erica wint ruim van Stevo

VOETBAL - Zondageersteklasser SC Erica heeft het inhaalduel tegen Stevo met ruime cijfers gewonnen.
In Geesteren werd het 4-0 voor de Ericanen, die daarmee verder afstand hebben genomen van de degradatieplaatsen.
SC Erica was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. De ploeg speelde verdedigend sterk, had op het middenveld de controle over de wedstrijd en creerde zich vele kansen. Al in de eerste helft had de ploeg van trainer Harold Brunsting afstand kunnen nemen van Stevo. Hidde Rog kreeg drie goede mogelijkheden maar wist niet te scoren. Na de rust stelde Erica snel orde op zaken. Binnen drie minuten scoorden Peter Oost en Kelvin Jager. Daarna kreeg Erica nog een aantral goede mogelijkheden om de score op te voeren. Dit lukte pas in de slotfase. Kelvin Jager en invaller Jorik Beukers bepaalden de eindstand op 4-0. Een dik verdiende overwinning waardoor SC Erica is opgeklommen naar de vijfde plaats met 29 punten uit 20 wedstrijden.