ACV onderuit tegen DETO

VOETBAL - Hoofdklasser ACV ging zaterdag op eigen veld onderuit tegen DETO. De bezoekers uit Vriezenveen wonnen met 0-2.
Binnen een minuut stond de ploeg van trainer Johan Pitstra al met 0-1 achter. Het lukte de Asser verdediging niet om de bal na een hoekschop uit het eigen strafschopgebied werken, waarna de bal van dichtbij kon worden binnen geschoten. ACV herpakte zich goed. Het domineerde het spel in de eerste helft en kreeg ook de nodige kansen, maar vergat te scoren. Ook in de tweede helft was ACV de bovenliggende partij, maar wederom wilde de bal er niet in. In de slotfase bepaalde DETO de eindstand op 0-2.