WKE klopt HSC '21 in topper

VOETBAL - Zondaghoofdklasser WKE heeft zondag de topper tegen HSC '21 met 2-1 gewonnen. Door de zege nemen de Emmenaren de tweede plek over van de Haaksbergers.
Joseph en Hendrik Oosting moesten schuiven in hun basiself omdat vier basisspelers ontbraken door schorsingen. Het deerde de Emmenaren niet, want na negen minuten kwamen ze al op voorsprong door een benutte strafschop van Jan Hooiveld. Lang kon WKE niet genieten van de voorsprong, want vier minuten later stond het gelijk door een treffer van Hielke Penterman. Jan Hooiveld bracht WKE zeven minuten voor de pauze opnieuw op voorsprong.
Na de rust drogen de gasten sterk aan. De ploeg uit Haaksbergen kreeg veel hoekschoppen, maar kon het doel niet vinden. WKE staat nu tweede met drie punten achterstand op Be Quick. HSC staat derde en heeft een punt achterstand op de Emmer ploeg.