Nieuw-Buinen verliest twee punten in kampioensstrijd

archieffoto vv Nieuw Buinen
archieffoto vv Nieuw Buinen
VOETBAL - Nieuw-Buinen verspeelde woensdagavond twee belangrijke punten in de strijd om de titel in de eerste klasse F van het zondagvoetbal. De ploeg van trainer Jan Korte kwam in het restant van het gestaakte duel tegen STEVO niet meer aan scoren toe. De gasten uit Geesteren ook niet, waardoor het bij 1-1 bleef.
Eerder deze maand werd het duel Nieuw-Buinen - STEVO gestaakt, nadat de wedstrijd volgens de scheidsrechter uit de hand liep. Op dat moment speelde STEVO al met tien man, na de rode kaart voor de doelman.

Met elf tegen tien ging Nieuw-Buinen woensdagavond op jacht naar een tweede goal. In de beginfase waren de oranjehemden daar ook dichtbij, maar de paal stond succes in de weg. STEVO beperkte zich tot verdedigen en kwam er maar mondjesmaat uit. Toch wisten de gasten hun doel leeg te houden, waardoor Nieuw-Buinen toch lichte averij oploopt in de strijd om het kampioenschap richting de hoofdklasse. De ploeg van Jan Korte is nog wel koploper in de eerste klasse F, maar de voorsprong op FVC is maar één punt. Er staan in deze klasse nog drie speelronden op het programma.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.