Hurry Up naar halve finale beker

HANDBAL - De heren van Hurry Up hebben zich geplaatst voor de halve finale van het landelijk bekertoernooi. De ploeg uit Zwartemeer had in de kwartfinale geen enkele moeite met Hellas uit Den Haag.
Op overtuigende wijze werd de kampioen van de eerste divisie met 47-25 verslagen.
Hurry Up begon heel goed aan de wedstrijd en nam binnen vijf minuten al een 6-1 voorsprong. De tegenstander uit Den Haag had geen antwoord op het snelle en fanatieke spel van de Zwartemeerders. Trainer Joop Fiege kon veel doorwisselen en gaf zodoende alle spelers de nodige speelminuten. Bij rust had Hurry Up al een voorsprong van elf doelpunten (21-10). In de tweede helft bleef Hurry Up agressief spelen en bouwde de voorsprong uit naar een monsterzege. Hoekspeler Mart Aalderink werd met zeven doelpunten topscorer. Het is de eerste keer in de geschiedenis van Hurry Up dat de ploeg zich plaatst bij de beste vier in het bekertoernooi.
Verslaggever Henk Kuhl in gesprek met hoekspeler Mart Aalderink.