10e Trektocht vraagt aandacht voor Stichting Mont Ventoux

ASSEN - De tiende Trektocht van RTV Drenthe staat in het teken van de Stichting Mont Ventoux. Dit is vrijdagochtend bekend gemaakt tijdens een presentatie in Coevorden.

Na twee jaar afwezigheid trekken de teams van RTV Drenthe vanaf 27 juni vier weken door de provincie. De teams die door de provincie Drenthe trekken bestaan uit de bekende presentatoren Margriet Benak, Andries Ophof, Anouk Middel en Aaldert Oosterhuis en verschillende technici. De Trektocht wordt op 4 augustus afgesloten tijdens Donderdag Meppeldag.

Het Trekdoel is dit keer geld inzamelen voor Stichting Mont Ventoux die zich inzet voor onder meer kankeronderzoek. Het doel van de stichting is om op 3 september met zoveel mogelijk mensen de top van de 'kale berg' in Zuid-Frankrijk te beklimmen, te voet of per fiets. Op deze manier moet zoveel mogelijk geld ingezameld worden voor onder meer de KWF Kankerbestrijding. Bovendien wil de stichting dit jaar een record halen vanwege haar vijfjarige bestaan.

Zie ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.