Eerste zege Hurry Up

HANDBAL - Hurry Up heeft zaterdagavond de eerste overwinning in de kampioenspoule geboekt. De Zwartemeerders versloegen Quintus in Kwintsheul met 18-24.

Het was de thuisploeg die het best aan de wedstrijd begon. Pas halverwege de eerste helft kwam Hurry Up op gelijke hoogte. De ploeg van trainer Joop Fiege zette de goede lijn door en kon gaan rusten bij een 11-14 voorsprong. In een rumoerige tweede helft met veel tijdstraffen voor de Zwartemeerders lukte het Quintus om weer gelijk te komen. Hurry Up schakelde daarna een tandje bij en liep weer uit tot de verdiende 18-24 zege. Topscorer was Ronald Suelmann met zeven treffers.