Achtste zege op rij Red Giants

BASKETBAL - De basketbalheren van Red Giants blijven het goed doen in de Promotiedivisie.
De ploeg verzekerde zich vorige week al van deelname aan de playoffs om het kampioenschap en boekte zaterdagavond de achtste zege op rij. Voor eigen publiek werd Goba uit Gorinchem met 78-62 geklopt.
Het duel tussen nummer drie Red Giants en nummer zes Goba was niet van een heel hoog niveau. Het was een fysieke strijd, mede omdat de scheidsrechter veel toeliet. Giants was wel de iets betere ploeg en, met name dankzij negentien punten van Wim van der Kamp, stond de thuisploeg bij rust op een comfortabele 44-33 voorsprong. In de tweede helft liepen de Meppelers verder uit en was het geloof verdwenen bij de bezoekers.