Hurry Up kan niet stunten

HANDBAL - De heren van Hurry Up hebben in de nacompetitie nipt verloren van Volendam. In Zwartemeer werd het 24-26 voor de regerend landskampioen. Bij rust stond Hurry Up nog met 14-13 voor.

Maar in de beginfase van de tweede helft maakte de ploeg van trainer Joop Fiege teveel fouten waardoor de wedstrijd kantelde. Volendam, dat een aantal vaste basisspelers thuis had gelaten, nam in die fase een voorsprong van vier doelpunten. Hurry Up kwam in de slotfase van de wedstrijd nog sterk terug maar maakte ook toen weer een aantal technische fouten. Zodoende bleef de verrassing uit en kan Hurry Up zich nu volledig richten op het bekertoernooi.

Daarin speelt Hurry Up in de halve finale tegen de Limburg Lions. De wedstrijd wordt op dinsdag 10 mei gespeeld in Sporthal De Eendracht in Zwartemeer.