WKE lijdt dure nederlaag

VOETBAL - WKE heeft zaterdagavond drie dure punten laten liggen in de strijd om het kampioenschap. De Emmenaren verloren in Nijmegen met 3-2 van NEC.
Door de nederlaag is het kampioenschap, met nog twee wedstrijden te spelen en zes verliespunten achter op koploper Be Quick 1887,zo goed als verkeken.

WKE begon goed aan de wedstrijd en kwam in de 28ste minuut op voorsprong door een doelpunt van Jan Hooiveld. Even later kreeg diezelfde Hooiveld na een overtreding in het zestiemetergebied zijn tweede gele kaart van de wedstrijd en moest WKE met tien man verder. UIt de toegekende strafschop maakte NEC gelijk. WKE toonde veerkracht want vijf minuten later kwamen de Emmenaren weer op voorsprong. Robin Demeijer schoot raak uit een penalty. In de tweede helft hield WKE stand en leek het te gaan winnen, maar in de 88ste en 90ste minuut was het Nordin Al Mansouri die met twee treffers een einde maakte aan de titelaspiraties van WKE.