Samenwerking DOK Dwingeloo en Landstede Volleybal

VOLLEYBAL - DOK Dwingeloo gaat samenwerken met Landstede Volleybal.
Doel van de samenwerking is om het niveau van het damesteam omhoog te brengen en de doorstroom van talentvolle speelsters te verbeteren.

Het damesteam van DOK maakte vorig seizoen zijn comeback in de A-League, maar kon daarin geen potten breken. De ploeg eindigde als laatste, maar heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. DOK wil volwaardig meedraaien op het hoogste niveau en zocht daarom contact met Landstede Volleybal, dat een opleidingstraject heeft voor talentvolle volleybalsters. Hoe de samenwerking er precies uit gaat zien is nog niet bekend, maar mogelijk gaat DOK onder meer gebruik maken van de sportieve fasciliteiten van de club uit Zwolle.
Ook maakte de club bekend dat Bram Leijssenaar hoofdcoach blijft in Dwingeloo. Leijssenaar is wel op zoek naar een nieuwe assistent, want Kees Nijhuis zal de komende seizoenen de jeugdopleiding van TFM-DOK naar een hoger plan proberen te brengen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.