Dames E&O pakken eerste punt in competitie

Logo E&O
Logo E&O
HANDBAL - De dames van E&O behaalden zaterdagavond in de eigen sporthal in Angelslo het eerste punt in de competitie van dit seizoen. Tegen Venlo werd het na zestig minuten 22-22.
E&O speelde een uitstekende wedstrijd alleen scoorde de ploeg van trainer Mike van Rooden in de eerste helft te weinig. "We stonden uitstekend te spelen, onze dekking stond goed en we kregen genoeg kansen, alleen misten we in de eerste helft te veel", aldus Van Rooden. Halverwege gingen beide ploegen rusten met een 6-10 tussenstand.
In de tweede helft knokte E&O zich in de wedstrijd en zag de inzet worden beloond met een punt. Van Rooden put hoop uit het spel van zijn meiden: "We zijn nu van de hatelijke nul af en deze wedstrijd geeft perspectief." Mariel Beugels werd topscorer met acht treffers.