Dierendag in Drenthe: De top 10 selfies tot nu toe

ASSEN - Het is Dierendag! Daarom zijn we bij RTV Drenthe op zoek naar het allerleukste huisdier van Drenthe.
Op de
komen de meest uiteenlopende dieren voorbij, zoals honden, katten, paarden en zelfs een varken en een geit. Je kunt op jouw favoriet stemmen door de foto te liken op Facebook of
.
Top 10
De strijd om het RTV Drenthe-verrassingspakket is nog in volle gang. De hond Amy van Marnik Engeler gaat met bijna 100 likes aan de leiding in onze Dierendag-wedstrijd, maar het is nog geen gelopen race. Dit is de top 10 tot nu toe.
1. Marnix Engeler met hondje Amy - 98 likes
"Amy... Een ontzettend fanatiek beestje, wil altijd spelen en is altijd happy."
2. Ilse Smit met hond Max - 91 likes op instagram
"Omdat Max mijn liefste hondje de liefste is #dierindrenthe #hond #dog #love"
3. Carmen Pots met haar hond Nano - 78 likes
"Mijn lieve Nano. Die mij toen hij voor mij kwam werken als geleidehond in 2010 zoveel vrijheid en zelfstandigheid gaf en die mij naast zijn werk, zoveel liefde, vriendschap en vreugde geeft! #mijntopper"
4. Sonja Verheul met haar honden - 61 likes
"Stop maar met zoeken, want de allerliefste, allerleukste en grappigste huisdieren, die hebben wij!!! Ze zijn erg lief , enthousiast, speels, prettig gestoord, clowns, schooiers en leergierig."
5. Stefan Snippe met DJ de kat - 35 likes
"Onze oude pleegkat aangezien een kennis geen ruimte had voor de kat is hij bij ons komen wonen nu woont hij al ruim 2 jaar bij ons en voelt zich helemaal thuis apporteren vindt hij helemaal geweldig en voor snoepjes wil hij wel gaan zitten en een poot geven. Dj is het huisdier van 2015"
6. Michelle Schonewille met biggetje Daffie - 27 likes
"Omdat mijn 8 weken lieve Daffie gewoon het liefste en leukste huisdiertje is."
7. Norah van der Poel met hond - 23 likes
"Mijn Murphy is de allerliefste omdat ondanks dat hij al 10 jaar en 40+ kilo is hij nog steeds denkt dat hij een schoothondje is."
8. Vera Lubbers met Jiggy en Jay - 18 likes
"De broertjes Jiggy en Jay zorgen altijd voor vermaak! Twee heerlijke Britse kortharen die super lief voor ons zijn."
9. Mariska Gerding met hamster Joep - 15 likes
"Mijn hamster Joep is de beste! Hij is heel lief en tam."
10. Marjanna Bremer met Team Bremer - 12 likes
"Dit is mijn team, Team Bremer, Ze doen aan hardlopen, canicross en behendigheid.... wat ze vooral doen is mij actief en vrolijk houden. Ik moet er niet aan denken om op vakantie te gaan zonder mijn hondekids...en die van mij zijn natuurlijk de leukste, mooiste en liefste."
Morgen wordt de winnaar bekend gemaakt via Facebook en op de radio bij Anouk in de Middag, dus iedereen kan nog meedoen.

Meedoen

Maak een selfie met je huisdier en vertel waarom jouw hond, kat, papegaai of Koikarper de leukste van Drenthe is. Op onze Facebookpagina kun je jouw foto in een reactie plaatsen. Op Instagram kun je je foto plaatsen met de hashtag #dierindrenthe.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.