Careman bewijst zijn waarde weer voor Achilles 1894

VOETBAL - Achilles 1894 heeft op eigen veld gelijk gespeeld tegen Rigtersbleek: 2-2. Beide Asser doelpunten werden gemaakt door Thomas Careman.
In een veel te laag tempo bakten beide ploegen er weinig van het eerste half uur, al had Achilles 1894 het meeste balbezit. De eerste goede aanval was ook meteen raak voor de thuisploeg. Nadat Henry Mansaray op de achterlijn zijn directe tegenstander uit wist te spelen, vond hij spelmaker Thomas Careman die de bal beheerst binnenwerkte.
Vanaf dat moment werd het een echte wedstrijd. Beide ploegen kregen een aantal goede kansen. Rigtersbleek was het scherpst en oud Achiles-speler Lieuwe Geesing scoorde vlak voor rust de gelijkmaker.
In de tweede helft was het wachten op een goal voor de Assenaren. Die bleef echter uit en uit een van de counters maakte Waldo Rhebergen vijf minuten voor tijd de 1-2. De Asser doelman hield de thuisploeg een aantal keren op de been, waarna Thomas Careman de verdiende gelijkmaker op het scorebord zette.