Alida’s Smulpaleis in Roden is beste cafetaria van Nederland

RODEN - Alida’s Smulpaleis in Roden is door de vakjury verkozen tot de beste snackbar van Nederland. Vanavond werd de landelijke cafetaria top 100 bekend gemaakt.
De Kwalitaria Lekkerrr Amersfoort eindigde op plaats twee. Eethuys De Lind in Oisterwijk werd derde.
Lees meer: Alida's Smulpaleis wint opnieuw publieksprijs Cafetaria Top 100

P
ublieksprijs
Afgelopen twee jaar ging de snackbar in Roden er al met de publieksprijs vandoor. Dit jaar vond ook de vakjury de Drentse cafetaria de beste.

'Mens maakt het verschil'

"Er zijn een aantal zaken belangrijk, zoals hygiëne en kwaliteit, maar de mens maakt het verschil", zegt eigenaar Jan Willems. Hij denkt dat het ook geholpen heeft dat er vlees uit de eigen streek gebruikt wordt in bijvoorbeeld een hamburger.

'Nuchtere Drentse beleving'

Juryvoorzitter Eric Schuurman: "Jan en Alida zijn echte ambassadeurs voor het vak en voor de complete sector. Dat begint met een aanstekelijke gastvrijheid, vanaf het moment dat de gast binnenkomt. Dit is nou een echte cafetaria. Geen poespas, geen gedoe maar die nuchtere Drentse beleving. Topproducten maken op hoog niveau. En dat zeven dagen in de week, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.