WKE bekert simpel verder

VOETBAL - WKE won vanmiddag in de eerste ronde van de noordelijke districtsbeker met 5-0 van zondagderdeklasser Steenwijker Boys.
Zonder grote kansen te creëren of goed te combineren kwam WKE vooral via voorzetten van Robby Holder regelmatig in het strafschopgebied van de tegenstander. Na de zoveelste voorzet van Holder werd het na 25 minuten 1-0. Tim Grasmeyer passeerde zijn eigen doelman.
Na rust werd het wedstrijdbeeld niet anders. WKE speelde in een te laag tempo waardoor er te weinig kansen werden gecreëerd. Eén WKE'er zorgde voor het verschil: Robby Holder. Eerst leverde hij zijn tweede assist af op Emad Sanafikhah die de 2-0 maakte en zelf was de aanvaller veranwoordelijk voor de 3-0 en 4-0. Bernando Veenvliet schoot met een mooie volley vlak voor tijd de vijfde binnen.