Leuke dames en mooie tractors op de Landbouwbeurs

ASSEN - De TT Hall in Assen staat de hele week vol met landbouwmachines en een heleboel stands: de Landbouwbeurs is begonnen.
De eerste dag van de beurs kwamen er 5.000 bezoekers. Organisator Niek Asbroek verwacht nog veel meer.

25.000 bezoekers

"Op dit moment hebben we 5.000 bezoekers gehad en vanavond rond zes uur verwachten we de 6.500 te hebben gehaald. Als we spreken over de komende vier dagen dan verwachten we in totaal zo'n 25.000 bezoekers te halen", weet Asbroek te melden. Hij merkt dat het elk jaar steeds drukker wordt.

Steeds groter

De Landbouwbeurs in Assen is er al zo'n zeven jaar. "Het wordt steeds groter", aldus Asbroek. "In de toekomst moeten we zeker gaan kijken, als de groei zo doorzet, hoe we dat gaan invullen." De beursvloer is nu 22.000 vierkante meter.

Ideeën opdoen

Niet alleen Asbroek is heel enthousiast, ook de bezoekers vinden de beurs leuk. "De dames die hier rondlopen zijn wel heel leuk", weet een bezoeker te melden. "Als je weer wat plannen hebt in de toekomst en toch wat uitbreiding van je bedrijf wilt, dan doe je hier ideeën op. En dan kan ik hier met mijn zoons naar toe", vertelt een andere bezoeker.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.