Nieuwe vereniging gaat motorsportcentrum Steenbergen beheren: 'Er komt één kapitein op het schip'

STEENBERGEN - Het motorsportcentrum in Steenbergen slaat een nieuwe weg in. Vanavond wordt de Motorsport Vereniging Noordenveld opgericht om de accommodatie te beheren.
Er ontstonden de afgelopen jaren persoonlijke conflicten in het centrum, waardoor de accommodatie twee jaar dicht ging. "Er waren te veel kapiteins op het schip", zegt voorzitter Willem Dussel van de nieuwe vereniging. "Nu komt er één kapitein op het schip in de vorm van een vereniging. En dan hopen we dat alle moeilijkheden die er waren in het verleden, uit de wereld zijn. De vereniging beslist."

Publieksvriendelijker

De nieuwe vereniging wil het centrum publieksvriendelijker en rijdersvriendelijker maken. "Hopelijk komen daar veel leden op af en veel mensen die gebruik gaan maken van de accommodatie", zegt Wim Dussel.

Jeugdwedstrijd

Er zullen ook wedstrijden worden georganiseerd door de kersverse motorsportvereniging. "Er is onder andere een jeugdwedstrijd en die gaat de vereniging zelf organiseren", aldus Wim Dussel.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.