Liveblog: FC Emmen - Jong Ajax [gesloten]

FC Emmen ontvangt Jong Ajax
FC Emmen ontvangt Jong Ajax
VOETBAL - Ondanks drie competitieloze weekenden heeft FC Emmen de positie in de subtop van de Jupiler League weten te behouden. De huidige zevende plaats is in principe aan het einde van de rit voldoende voor een plek in de play-offs.
Maar na vier duels in de tweede periode, waarin de Drentse formatie negen punten pakte, lonkt misschien wel een eerder feestje in de vorm van een periodetitel.
Tweede periodetitel
Winst vanavond in de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax, de nummer 14 in de stand, zal dat feestje weer een stukje realistischer maken, al heeft NAC uit Breda met de volle winst uit vier duels voorlopig wel de beste papieren in die tweede periode.
Onderlinge ontmoetingen
FC Emmen speelt voor de vijfde keer tegen de beloften van Ajax. Twee keer won Emmen van de Amsterdamse talenten en twee keer werd er gelijkgespeeld.
Bakkati
FC Emmen - Jong Ajax is een weerzien met Saïd Bakkati, die assistent-trainer is bij de club uit Amsterdam. Bakkati verlengde vorig seizoen zijn contract bij FC Emmen, maar ging daarna in op de aanbieding die hij kreeg van Ajax, waardoor hij na de play-offwedstrijd Roda JC - FC Emmen zijn actieve voetballoopbaan beëindigde.
Tijdens het duel FC Emmen - Jong Ajax hield verslaggever Niels Dijkhuizen een liveblog voor u bij. Die is hieronder terug te lezen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.