ACV verspeelt voorsprong in Apeldoorn

Denny Menting op een archieffoto (Rechten: RTV Drenthe)
VOETBAL - Hoofdklasser ACV is er niet in geslaagd de punten mee te nemen naar Assen. In Apeldoorn verloor de ploeg met 2-1 van CSV Apeldoorn.
ACV verspeelde een 1-0 voorsprong, want Denny Menting zette de Drenten al in de zesde minuut op voorsprong via een benutte strafschop.
Vlak na rust maakte CSV gelijk. In de slotfase deelde de thuisploeg de genadeklap uit. Maarten Boeve besliste in de 84e minuut de wedstrijd in het voordeel van CSV Apeldoorn.

Stand

ACV bezet de zevende plaats in de hoofdklasse C. De ploeg uit Assen heeft nu vijftien punten uit elf duels. Volgende week komt koploper Harkemase Boys op bezoek in Assen.