Hurry Up heeft aan een goede tweede helft genoeg tegen Tachos

HANDBAL - Hurry Up heeft voor de elfde keer dit seizoen gewonnen. Tegen Tachos was een goede tweede helft voldoende voor de winst.
Na een matige eerste helft en een 14-14 ruststand, won de koploper in de eredivisie met 37-25. Alleen E&O wist de koploper dit seizoen een puntje af te snoepen.

Slordig begin

Hurry Up had de eerste wedstrijd tegen Tachos dit seizoen nog met ruime cijfers gewonnen, 27-39, maar de ploeg van trainer Joop Fiege begon slordig aan de wedstrijd. Veel open kansen werden in de eerste tien minuten van de wedstrijd gemist. De gasten uit Waalwijk namen brutaal een 3-6 voorsprong. Het was aan doelman Tom Grouwe te danken dat de Zwartemeerders zich weer in de wedstrijd knokten. Beide ploegen gingen rusten met een 14-14 tussenstand.

Tempo verhogen

In de tweede helft verhoogde Hurry Up het tempo en ging de ploeg uit Zwartemeer geconcentreerder spelen. In tien minuten liep de thuisclub uit naar een 23-17 voorsprong. Het gat was geslagen en de overwinning kwam daarna geen moment meer in gevaar. Hurry Up liep uiteindelijk uit naar een makkelijke 37-25 overwinning.
Topscorer aan de kant van Hurry Up werd Ronald Suelmann met 11 doelpunten. Tomas Bernatavicius scoorde 9 keer, terwijl Tommie Falke 8 keer het net vond.