Rolder Boys drukt Nieuw Buinen dieper in de problemen

Rolder Boys
Rolder Boys
VOETBAL - Rolder Boys won zaterdagavond met 0-2 van Nieuw Buinen in de 1e klasse F. Door de zege kroop Rolder Boys richting de top van de middenmoot en worden de problemen van Nieuw Buinen groter. De oranjehemden staan door de nederlaag op een promotie/degradatieplek.
In een zware wedstrijd, in wind en regen, was de eerste helft matig. De tweede helft was een stuk attractiever. "Na de rust hadden wij de wind letterlijk en figuurlijk mee", vond Rolder Boys-trainer Jan Korte.
In de 80e minuut scoorde Ferdi Hidding de 0-1 voor Rolder Boys en vijf minuten later was het opnieuw raak door een treffer van Patrick de Vries. "Het was geen hoogstaande wedstrijd door de weeromstandigheden. Het is mooi dat we gewonnen hebben, hierdoor komen we wat vaster in de middenmoot te staan", concludeert Jan Korte.