Liveblog: FC Eindhoven - FC Emmen 1-1 [gesloten]

De wedstrijd start om 20.00 uur
De wedstrijd start om 20.00 uur
VOETBAL - FC Emmen speelt vanavond in en tegen Eindhoven, een concurrent in de strijd om de tweede periodetitel. Beide ploegen hebben twaalf punten in die strijd, alleen deed Emmen daar één duel minder over.
In de reguliere stand staat de Brabantse club tweede, met 29 punten uit vijftien duels. FC Emmen staat daar vijf plaatsen onder en heeft 24 punten, maar dan uit veertien wedstrijden.
Onderlinge ontmoetingen
In de laatste vijf duels in Eindhoven pakte Emmen slechts twee punten in de lichtstad. De laatste overwinning dateert van 5 maart 2010, toen Emmen met 1-2 won. Van de dertig voorgaande edities in Eindhoven won Emmen er zeven, de thuisclub wist tien keer te winnen en dertien keer eindigde het duel in een gelijkspel.

Live

Het duel is vanavond vanaf 20.00 uur live te volgen op Radio Drenthe. Bent u niet in de gelegenheid om te luisteren? Verslaggever Niels Dijkhuizen houdt voor u ook een liveblog bij.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.