Bram (14) uit Weiteveen is door in The Voice Kids: 'Er zijn maar weinig die zo mooi zingen als jij'

Bram Scheper (Rechten: screenshot The Voice Kids / RTL 4)
Bram Scheper (Rechten: screenshot The Voice Kids / RTL 4)
WEITEVEEN - De 14-jarige Bram Scheper uit Weiteveen maakte vrijdagavond zijn opwachting in het RTL4-programma The Voice Kids.
Zijn optreden was niet onverdienstelijk. Alle drie coaches, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B., draaiden hun stoel om en gaven zo aan vertrouwen te hebben in de zangkwaliteiten van de jonge Drent.


Ongelooflijk mooi gezongen

"Ik vind dat je ongelooflijk mooi hebt gezongen. Het is heel bijzonder hoe je zingt. Het gevoel dat je in het liedje hebt gelegd, heeft me geraakt. Ik hoop dat je voor mij kiest", zei coach Ilse DeLange na het optreden van Bram.
Ook Ali B. en Marco Borsato wilden de jongen graag begeleiden. "Toen ik zo'n jochie was als jij, durfde ik niet eens op te treden. Er zijn maar weinig die zo mooi zingen als jij. Als je in mijn team komt, help ik je met elk stapje in je eigen tempo", zei Marco Borsato na Brams optreden.

Marco als coach

Die woorden overtuigden Bram blijkbaar, want hij koos Marco als zijn coach. "Wat goed man. Je kan fantastisch mooi zingen", reageerde Borsato vervolgens. Marco Borsato begeleidt Bram de komende weken.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.