Nieuwe domper Alcides: roemloos uit de beker

de selectie van Alcides
VOETBAL - Het is niet het seizoen van het Meppeler Alcides. De club vecht tegen degradatie uit de zondaghoofdklasse C en vloog vrijdagavond roemloos uit de beker.
Zondagtweedeklasser SC Emmeloord won op eigen veld met 3-1 en plaatste zich voor de achtste finales.
Al na een minuut kwam Emmeloord op voorsprong door een treffer van Harm van Wieren, maar na een half uur schoot Kadir Usta beide ploegen op gelijke hoogte.
Maarten Dekkers schoot Emmeloord tien minuten na rust naar 2-1 en binnen twee minuten werd het via Sander Heimens zelfs 3-1. Alcides ging daarna wel vol op jacht naar de aansluitingstreffer, kreeg ook kansen, maar wist uitschakeling niet te voorkomen.