Winnend E&O als derde kampioenspoule in

de selectie van E&O
HANDBAL - E&O heeft de reguliere competitie afgesloten met een derde plek dankzij een 29-26 overwinning op Lions 2. De ploeg van Edwin Kippers stond bij rust nog 13-14 achter, maar stelde in de tweede helft orde op zaken.
De voorsprong van E&O liep in de slotfase nog iets terug, nadat Kippers veelvuldig had gewisseld. René Jaspers wist zevenmaal tot scoren te komen. "In de beginfase hadden we moeite met hun offensieve verdediging, maar op onze overwinning viel niets af te dingen", aldus E&O-coach Edwin Kippers. "Met deze zege gaan we toch met een beter gevoel de playoffs in."

Kampioenspoule

De Emmenaren hebben 23 punten uit achttien Eredivisie-wedstrijden en gaan daarmee als derde de kampioenspoule in. Daarin speelt E&O komende zaterdag de eerste uitwedstrijd tegen Aalsmeer, dat als vijfde eindigde in de BENE-League.