Dramatisch Hurry Up besluit competitie met eerste nederlaag

Coach Joop Fiege zag zijn ploeg onder de maat spelen
Coach Joop Fiege zag zijn ploeg onder de maat spelen
HANDBAL - Hurry Up is de reguliere competitie geëindigd met een nederlaag bij laagvlieger Hellas. In Den Haag ging de ongeslagen koploper met 23-22 onderuit tegen de nummer eennalaatst. Bij rust was het 11-9 in het voordeel van de thuisploeg.
"Er was geen focus, geen scherpte, niets was er. In de rust heb ik aangegeven wat er miste, maar ook in de tweede helft verloren we duels, waren er misverstanden en hadden we ruzie met de bal", zo blikte Hurry Up-coach Joop Fiege terug op het duel. "Vorige week was het ook al matig, maar dat verbloemden we nog door in de slotseconden de winnende te maken. Nu was het nog matiger en kwamen we er niet mee weg."

Lions

Fiege sprak zijn ploeg naar afloop ferm toe. "Die jongens weten zelf ook wel dat de knop nu om moet en dat het woensdag beter moet." Dan speelt Hurry Up de eerste wedstrijd in de kampioenspoule. De Zwartemeerders reizen naar Geleen voor een treffen met Lions, dat zondag de BENE-League-finale speelt tegen het Belgische Hasselt.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.