TEVV sprokkelt puntje in 'zielloze' wedstrijd

Kamphuis blij met puntje tegen subtopper
(Rechten: archief RTV Drenthe)
Kamphuis blij met puntje tegen subtopper (Rechten: archief RTV Drenthe)
VOETBAL - TEVV heeft in de eerste klasse F een puntje over gehouden aan de thuiswedstrijd tegen hoogvlieger FVC: 0-0. In een matige wedstrijd kwam de ploeg van Hans Kamphuis diep in de blessuretijd met de schrik vrij.
"We begonnen sterk, maar daarna kakte het een beetje in", zei Kamphuis na tijd eerlijk. "Het is lastig voetballen met dikke wind en een slecht veld. Er werd van beide kanten weinig gecreëerd. Het was een beetje een zielloze wedstrijd".

Doelman Kok redt op de lijn

In de zesennegentigste minuut kregen de gasten uit Leeuwarden een grote kans, maar de formatie uit Tweede Exloërmond kwam met de schrik vrij. "In de derde rebound haalt onze keeper Wim Kok de bal van de doellijn. Dan ben je na het laatste fluitsignaal heel blij met het gelijke spel", zegt Kamphuis
Door de puntendeling blijft TEVV steken op een tiende plaats. Toch is Kamphuis blij met het puntje tegen de subtopper: "Het is een punt verder van de degradatiestreep".

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.