Signeersessie Dr. Pol bij RTV Drenthe

ASSEN - Er is zo veel belangstelling voor een besloten signeersessie van Dr. Pol bij boekhandel Iwema in Assen, dat de winkel uitwijkt naar een andere locatie.
Dr. Pol zou op 19 februari naar de Asser boekhandel komen om zijn nieuwe boek te promoten. En het liep storm met de aanmeldingen. "Donderdag zijn we begonnen en vrijdag aan het eind van de middag hadden we ruim 900 aanmeldingen", zegt eigenaresse Ingrid Verbruggen van de boekhandel.


RTV Drenthe

Iwema kan niet alle vijfhonderd aanmeldingen bergen. Daarom wordt nu uitgeweken naar het pand van RTV Drenthe in Assen. Op 19 februari vanaf 15 uur kunnen mensen die zich via de website van Iwema hebben aangemeld, langskomen voor een gesigneerd boek van Dr. Pol. Ook kunnen ze met hem op de foto. Het is niet meer mogelijk je aan te melden voor de signeersessie.
Iwema heeft veel mensen moeten teleurstellen. "De mailtjes van vrijdag na 09.00 uur hebben we eigenlijk non-stop afgewezen", zegt Verbruggen. Om toch in de behoefte te voorzien zal Dr. Pol een aantal boeken voor de winkel signeren. "Die kunnen door mensen die zich hebben ingeschreven, worden gekocht. Zo hebben zij toch een handtekening van Dr. Pol."

Lees ook:
Grote belangstelling: signeersessie dr. Pol is vol

Jan Pol


Dierenarts Jan Pol is bekend van zijn eigen Amerikaanse televisieserie. Hij groeide op in Wateren en woont inmiddels al jaren in de staat Michigan in de Verenigde Staten. Jan Pol heeft een boek geschreven over zijn belevenissen.

Kijk op 20 februari om 20.10 uur naar TV Drenthe voor een documentaire over Dr. Pol.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.