Sudosa Desto kan niet stunten in de beker

VOLLEYBAL - De volleybaldames van Nijhuis Technology Sudosa-Desto hebben in de beker niet voor een stunt kunnen zorgen. Nadat vorige week in Almelo met 3-0 van Eurosped TVT werd verloren, ging donderdagavond de return met dezelfde cijfers verloren voor de ploeg van trainer Mark Afman.
Goed partij

In de eerste set gaf Sudosa de eredivisionist goed partij en nam brutaal een 20-16 voorsprong. Na een time-out van TVT coach Jan Berendsen gaf de ploeg uit Almelo geen punt weer weg en won de set met 20-25.

Uitschakeling

In de tweede set veranderde het spelbeeld weinig. Wederom gaven de Assenaren TVT goed partij, maar ook in de tweede set trok de ploeg aan het kortste eind. Dit keer ging het tot 10-10 gelijk op, waarna TVT uitliep naar 14-10. De gasten behielden de marge en wonnen de set met 25-22, waardoor Sudosa, op dat moment, al uitgeschakeld was in het bekertoernooi.
De derde set werd door TVT met 25-21 gewonnen, waardoor ook deze wedstrijd met 0-3 werd verloren en Sudosa zich weer kan richten op de competitie.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.