Kickbokser Sergej (12) uit Assen niet verder in The Voice Kids [video]

Sergej op het podium (Rechten: screenshot RTL / The Voice Kids)
Sergej op het podium (Rechten: screenshot RTL / The Voice Kids)
ASSEN - De 12-jarige Sergej van Duinen uit Assen stond vanavond op het podium bij The Voice Kids. Hij haalde de volgende ronde niet.
Sergej, ook wel de kickbokser uit Assen genoemd, zong het nummer Viva la Vida van Coldplay. Het was de eerste keer dat de jonge Assenaar een optreden gaf. "Ik doe aan kickboksen, maar zingen is ook heel belangrijk", vertelde Sergej in het RTL-programma. Hij had zijn bokshandschoenen meegenomen.
De toon
"Het is monotoon he", zei rapper en coach Ali B. al tijdens het optreden. De hele familie van Sergej stond achter de coulissen te kijken. Geen van de coaches draaide hun stoel, waardoor Sergej niet naar de volgende ronde ging.
Stem verandert
"Je stem verandert op jouw leeftijd", zei zanger en coach Marco Borsato na het optreden. "Je krijgt dan een nieuw geluid. Mijn tip is: blijf zingen als je er plezier aan beleeft."
Bram
Een teleurgestelde Sergej werd na het optreden opgevangen door zijn trotse familie. De 14-jarige Bram uit Weiteveen bereikte vorige week wel de volgende ronde van The Voice Kids.

Bekijk het optreden van Sergej in The Voice Kids:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.