FC Emmen-directeur Beekman: Prachtige kans voor Keizer

Keizer bij zijn aanstelling een jaar geleden
Keizer bij zijn aanstelling een jaar geleden
VOETBAL - FC Emmen-directeur Wim Beekman noemt het directe vertrek van Marcel Keizer naar Cambuur "een prachtige kans" voor de oefenmeester.
"Daarom zijn we na het telefoontje uit Leeuwarden met alle betrokken aan tafel gaan zitten om te kijken of we een passende oplossing voor iedereen konden vinden, dat is gelukt."
"Keizer is bezig aan een prima seizoen en de ploeg heeft de nacompetitie in het vizier, dus wij zijn tevreden met Marcel. Als een andere club interesse toont in je hoofdtrainer terwijl je op koers ligt met je sportieve doelstellingen, zit je als club niet te wachten op een tussentijds vertrek van je hoofdtrainer. De andere kant van de medaille is dat FC Emmen het als een compliment ziet dat een eredivisieploeg het in je hoofdcoach ziet zitten en deze probeert los te weken. Bovendien stimuleert FC Emmen bij al haar medewerkers de individuele carrière en persoonlijke ontplooiing, dat moet dus ook voor de hoofdtrainer gelden."
Beekman besluit: "We bedanken Marcel voor zijn inzet en we wensen hem veel succes bij deze uitdaging in Leeuwarden.”

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.