DOS'46 beloont zichzelf niet tegen kampioenskandidaat

KORFBAL - DOS'46 heeft niet weten stunten op bezoek bij TOP uit Sassenheim: 32-28. De formatie van Daniël Hulzebosch vergat zichzelf te belonen in een uitstekende wedstrijd tegen de kampioenskandidaat.
"Op het moment dat je het goed doet en dichtbij zit, dan is de teleurstelling groter", vertelt trainer Hulzebosch vanuit Sassenheim vlak na de verliespartij. Na een sterke eerste helft kwamen de Nijeveners bij 20-21 zelfs even op voorsprong tegen de nieuwe lijstaanvoerder uit de Korfbal League. "TOP kan uiteindelijk nog schakelen, terwijl het bij ons uit de tenen moest komen", verklaart de oefenmeester.

Goed spel, geen beloning

"We hebben gewoon echt goed gespeeld", is Hulzebosch trots. Bij rust stond de promovendus met een puntje achter in Zuid-Holland (13-12). "Na rust blijven we het een wedstrijd maken. We hebben gewoon echt goed gespeeld. Ik ben hartstikke blij met het spel en de manier van spelen. Maar als je dan zover bent, dan wil je jezelf graag belonen".
Door het verlies is DOS'46 terug te vinden op een zesde in de Korfbal League.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.