Ongeloof en verdriet in Emmen na brand waarbij moeder om het leven kwam

EMMEN - "Een drama. Het is vreselijk wat er vannacht is gebeurd." Ongeloof en verdriet vandaag in Emmen, na de brand waarbij een 31-jarige vrouw om het leven kwam.
De brand in een woning aan de Weytackers werd rond half twee ontdekt. De moeder en haar twee kinderen werden door de brandweer uit de woning gehaald. De dochters liggen allebei in het UMCG. Het is niet duidelijk hoe zij eraan toe zijn.

Diep geschokt

"Iedereen was in paniek vannacht", vertelt een buurtbewoonster. "Je vraagt je af wat er gebeurt en bent ook bang dat er iets met je eigen huis gebeurt. Mensen zijn diep geschokt en leven mee met de situatie."

Stil staan bij drama

Op basisschool 't Twiespan, de school van de kinderen, werd vanochtend stil gestaan bij het drama. Ouders zijn per mail op de hoogte gebracht en hadden vandaag de mogelijkheid om er op school samen over te praten.

Onderzoek bij woning

Het is nog niet duidelijk waardoor de brand is ontstaan. Bij de woning wordt nog onderzoek gedaan door onder meer de brandweer en de recherche.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.