Politie haalt minderjarige meisjes uit seksclub Gieterveen

GIETERVEEN - Gemeente Aa en Hunze heeft seksclub Casa Grande voor drie maanden gesloten. Bij een reguliere controle bij het bedrijf ontdekte de politie twee minderjarige meisjes die illegaal in Nederland verblijven. Ook werd een meerderjarige illegale vrouw in het pand aangetroffen.
Na de inval zijn op 14 februari de 53-jarige beheerster uit Borger en de 53-jarige exploitant van de club uit Winschoten aangehouden. De gemeente maakte gisteren
.
Voorarrest verlengd
De twee minderjarige meisjes zijn ondergebracht bij zorgcoördinatoren in Groningen en Drenthe. Daar wordt onderzocht wat er verder met hen moet gebeuren. De opgepakte beheerster en exploitant zitten nog vast. De rechter-commissaris van de rechtbank in Assen verlengde afgelopen vrijdag hun voorarrest.
Vergunning ingetrokken
Casa Grande is voor drie maanden gesloten door burgemeester Eric van Oosterhout van gemeente Aa en Hunze. De vergunning is ingetrokken. Of de nachtclub weer open gaat, is afhankelijk van de uitkomst van het strafrechtelijk onderzoek.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.