E&O afgeschoten door landskampioen: 40-15

de selectie van E&O (archief)
de selectie van E&O (archief)
HANDBAL - De heren van E&O hebben ook de derde wedstrijd in de kampioenspoule verloren. De formatie van trainer/coach Edwin Kippers had geen schijn van kans in Sittard en werd afgeschoten door LIONS. Na een ruststand van 24-8 werd het 40-15 voor de regerend landskampioen.
"Ik ben zeer teleurgesteld"

Kippers was na afloop niet boos. "Wel zeer teleurgesteld. Ik moest van mijn werk eerder vrij vragen. Rij hier naartoe en dan krijg ik dit voorgeschoteld? Dit heeft puur te maken met de instelling. De spelers stapten als makke schapen het veld op ,zonder ook maar één sprankje hoop of overtuiging op een positief resultaat."

Geen vrije dag

De trainer/coach vervolgt: "Na vier minuten heb ik mijn eerste time-out aangevraagd en na elf minuten al de tweede. Tja, dan weet je wel genoeg denk ik. Ik had de spelers morgen eigenlijk een vrije dag beloofd, maar die heb ik ingetrokken. We gaan trainen."

Stand kampioenspoule

Door de derde nederlaag op rij blijft E&O 8e en laatste in de stand van de kampioenspoule, waarvan alleen de eerste 6 ploegen 'promoveren' naar de BeNe-league. Gunstig voor de Emmenaren is dat zowel Tachos en Quintus ook nog puntloos zijn, maar dan wel na twee wedstrijden.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.