Lankmoedig FDS houdt punt over aan topper

VOETBAL - In de vijfde klasse A stelde FDS teleur in de topper tegen Scharnegoutum. Het duel tussen de nummers twee en één eindigde in 1-1 en daarmee was runner-up FDS de gelukkigste in Havelterberg.
"Gezien het spelbeeld hebben wij een punt gewonnen, maar ik heb maar één ploeg gezien die kampioen wilde worden en dat is Scharnegoutum", zo was FDS-aanvoerder na afloop kritisch op zijn ploeg.
Scharnegoutum had het beste van het spel en kreeg de meeste en grootste kansen. Na tien minuten kwamen de gasten op 0-1 door Marcel Boersma. Amper twee minuten later tikte Patrick Hazebos de gelijkmaker binnen. In het restant van de wedstrijd was het met name aan doelman Toby Slagter te danken dat FDS een punt overhield aan het duel.
De beelden van deze wedstrijd zijn zondagavond te zien in Onze Club.