In beeld: Topdrukte in de V&D

EMMEN/MEPPEL - Zo druk als vandaag is het nog nooit geweest bij de V&D in Meppel en Emmen.
Vanochtend 10.00 uur zijn de vestigingen open gegaan. De V&D in Assen gaat vanaf vrijdag weer open. De winkels blijven een paar weken open om de laatste uitverkoop te houden.
"De bovenafdeling van V&D in Meppel is gesloten", ziet verslaggever Andries Ophof. "Je kunt over de koppen heenlopen. Om 10 uur vanochtend moest je je er echt doorheen wringen."
Korting
De uitverkoop betekent niet dat er bodemprijzen zijn. "Het is niet veel goedkoper, 20 procent. Dat is soms een euro", zegt een koopjesjager. "We gaan nog niet naar de kassa, we zoeken nog even door." Er staan lange rijen voor de kassa's en de wachttijd kan flink oplopen.
Deur open
Het personeel van de V&D in Meppel werd vanochtend verrast. Officieel ging de winkel pas om 10.00 uur open, maar de klanten stroomden een kwartier eerder al naar binnen, terwijl de werknemers nog in de kantine zaten. De deur was per ongeluk al open.







Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.