Aanvoerster damesteam DOS verbijsterd: We waren er helemaal stil van

HANDBAL - "Het hele team valt nu uit elkaar. Als je eredivisie wilt handballen, moet je wel naar een andere club", zegt aanvoerder van het eerste damesteam van DOS Rianne Leffers. Het team uit Emmer-Compascuum kreeg gisteren te horen dat de club stopt in de eredivisie.
"We zijn verbijsterd", zegt Leffers op Radio Drenthe. "Uiteindelijk heb ik nog wat kunnen slapen, maar het was wel even raar gisteren. We waren er helemaal stil van. Het moet echt nog bezinken. Het is niet leuk zoiets te horen en dat is zacht uitgedrukt."
Voor de speelsters van het eerste damesteam is het nu zoeken naar een andere club. "Zoeken waar we naar toe willen en waar we naar toe kunnen", legt Leffers uit. "Maar gelukkig hebben we nog tot het einde van het seizoen." De aanvoerster is er nog niet uit wat ze zelf gaat doen. "Ik heb nog geen idee."
Het team maakt dit seizoen nog gewoon af in de eredivisie. "We proberen er nog alles van te maken. Je wil het wel goed afsluiten", vindt Leffers. "Dus we gaan ons best doen."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.