Derde en vierde finalist Young Business Award bekendgemaakt

EMMEN - De derde en vierde finalist van de Young Business Award zijn vanavond bekendgemaakt. Het gaat om de bedrijven BMTEC en Motial.
Zij werden in het Kennispoort Drenthe in Emmen tijdens de tweede voorronde van de stimuleringsprijs door de jury gekozen als beste van zes kandidaten. BMTEC is een bedrijf dat gespecialiseerd is in lasersnijden en -graveren. Motial is een online platform voor het delen van video's.
Behoorlijk hoog niveau
Een van de organisatoren Niels Palmers kijkt tevreden terug op de avond. "Er waren zo'n negentig bezoekers, leuke bedrijven en sterke verhalen. Er werd een behoorlijk hoog niveau van pitchen gehaald."
12.500 euro
De Young Business Award is een stimuleringsprijs om startende ondernemers in Drenthe een steuntje in de rug te geven. Tijdens drie voorrondes worden in totaal zes finalisten gekozen, die meestrijden om de prijzenpot van 12.500 euro.
Finale op 14 juni
Tijdens de eerste ronde vorige maand in Hoogeveen werden de eerste finalisten bekend gemaakt. De derde voorronde is op 9 mei in De Nieuwe Kolk in Assen. De finale is op 14 juni in het Atlas Theater in Emmen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.