Sporenonderzoek vermissing John Schneider levert geen nieuwe resultaten op

COEVORDEN - De politie heeft vandaag een deel van de Spoorsingel bij de Action in Coevorden afgezet.
De recherche deed daar sporenonderzoek in verband met de vermissing van de 60-jarige John Schneider. Getuigen hebben op de afgezette plek kort na middernacht een aantal knallen gehoord en een auto hard horen wegrijden.
Volgens de politie heeft het sporenonderzoek geen nieuwe resultaten opgeleverd.

Vaste route

John Schneider kwam vannacht niet thuis na het uitlaten van de hond. Hij liep altijd een vast rondje, de Action ligt op de route die hij nam. Toen zijn vrouw om half vier ontdekte dat alleen hun golden retriever was thuisgekomen, belde ze de politie.

Speurhond

De politie zette ook een speurhond in om het gebied langs het water bij de Spoorsingel te onderzoeken. Vanmiddag ging een speciaal team dreggen in het water. Een zoektocht door duikers vanmorgen vroeg leverde niets op.

John Schneider had volgens de politie geen gezondheidsklachten. Hij was op het tijdstip van zijn verdwijning gekleed in een roze trui, een blauwe spijkerbroek en een groene jas.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.